Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Агива Предпазна Маска Еднократна Трипластова 1бр бр.

Агива Предпазна Маска Еднократна Трипластова 1бр

Продуктов код: 043369
0,53 лв. за бр.

66 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Еднократна, предпазна маска с пластична, регулируема назална пластина. Произведена от нетъкан текстил в 3 слоя: 1-Водонепропусклив външен слой; 2-среден слой- филтър от хидрофилен полипропилен с висока филтрираща способност; 3- хипоалергенен вътрешен слой; Покрива устата, носа и долната челюст, като по този начин създава физическа бариера пред директното разпръскване на патогени, микроорганизми, частици и др. Характеристики: Адаптира се към формата на лицето.Покрива добре носа.Внимание !! Правилната употреба на маската намалява риска от инфекция.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.