Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
АКВАФРЕШ ВОДА ЗА УСТА 300МЛ ДЕТСКА 6+Г бр.

АКВАФРЕШ ВОДА ЗА УСТА 300МЛ ДЕТСКА 6+Г

Продуктов код: 031415

Вода за уста за деца над 6 години- Аквафреш
Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите. Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста Aquafresh my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) достига до местата, които четката пропуска. Не съдържа алкохол и захар и има приятен плодов вкус. Със защита, осигурена от флуорида, за по-здрави зъби. Част от серията продукти. Защита от захарите. За деца на 6+ години.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.