Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Безплатна доставка и минимална стойност на поръчка - 30 лв.

Категории
АКВИЛОН ЯЙЦА ПЪДПЪДЪЧИ 12БР бр.

АКВИЛОН ЯЙЦА ПЪДПЪДЪЧИ 12БР

Продуктов код: 042116
2,69 лв. за бр.

8 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Ценен дар от природата и полезна храна за нас

Яйцата на пъдпъдъците се считат за един от най-ценните хранителни продукти. Богати са на много витамини и микроелементи и то без наличието на холестерол. Яйцата от пъдпъдък са с много малки размери – между 10-12g.

Пъдпъдъчитe яйца са високостойностна храна, която има редица невероятни ползи за здравето и Вие може да се изненадате колко ценни могат да бъдат те за Вас, като Ви помагат да бъдете здрави и свободни от заболявания и болести.

Пъдпъдъчите яйца съдържат три или четири пъти по-голяма хранителна стойност от тази на кокошите яйца, пет пъти повече калий и желязо съдържат 13 на сто протеин, докато кокошите са само 11 на сто. Те съдържат почти три пъти повече витамин В1, витамин В2 и витамин А.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.