Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Б.ИО Червено Вино Неро Д`авола и Каберне 750мл бр.

Б.ИО Червено Вино Неро Д`авола и Каберне 750мл

Продуктов код: 049514
22,59 лв. за бр.

8 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

b.io означава също така да обичаш себе си, „b“ като Buono (добро), добро вино, тъй като не можеш да го очакваш от органично вино, „b“ като Bene (любов), обичаш себе си, „Io“ решавам, правя изборът за това какво е добро за мен и околната среда.

Асортиментът b.io носи в Италия и в света най-добрата селекция от италиански био вина, благодарение на работата на нашите енолози, които са работили с нашите партньорски кооперации за разработване на здравословни и първо добри вина.

Органичното грозде Nero d'Avola и Cabernet се бере отделно, пресова се и ферментира в стоманени резервоари при 24 ° C. След 10 дни мацерация кожите се отделят и виното се поставя в резервоари, остатъци за 6-8 месеца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.