Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
БЕЙКЪРС УИСКИ BOURBON 7Г 0.700Л бр.

БЕЙКЪРС УИСКИ BOURBON 7Г 0.700Л

Продуктов код: 016706

Това уиски не може да не убеди всеки истински ценител на уискито. Наименуван на внучката на Джийм Бийм Бейкър Бийм, този специалитет е направен с каша, която съдържа главно царевица и ферментира с дрожди от джеги, които са собственост на семейството от няколко десетилетия. Процесите на ферментация, дестилация и продължителното съхранение водят до ненадминат вкус, който съчетава нотки на плодове, печени ядки и карамел. Въпреки че носи някаква тежест за алкохол, той е невероятно мек и се радва на кокетно. Някой, който се интересува от необикновено уиски изживяване, не трябва да пропуска това!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.