Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Билекар Салмон пенливо вино Розе Брут резерва 750мл бр.

Билекар Салмон пенливо вино Розе Брут резерва 750мл

Продуктов код: 042940
136,43 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Билекар-Салмон Розé е водещото шампанско на избата, истинският флагман. Розето е създадено в края на 50-те години на миналия век от бившия изпълнителен директор Жан Ролан-Билекар, който е търсил да постигне идеалното шампанско за всяко време на деня и за всеки.

Може би най-добре би било да чуем какво казват експертите за най-романтичното розово шампанско… Виненият гуру Робърт Паркър казва за Билекар-Салмон Розé: “Това превъзходно шампанско се превърна в моя първи избор на розé от Шампан, защото е толкова последователно … и добро.” Друг критик Вилфред Уонг отива по-далеч: “Това би могло да бъде виното, което бих избрал ако трябваше да ме заточат на пустинен остров.”

Цвят: Блед, сьомгово-розов цвят, със златисти нюанси.
Аромат: Нос от червени плодове, пресни круши и цитруси.
Вкус: Деликатен плод на небцето, елегантен и с много финес.
Отлежаване: 48 месеца върху утайка в бутилка в избата.
Температура на сервиране: 8°
Съчетание с храна: Перфектният аперитив, но и поднесено с дива сьомга или суши. С десерт, Билекар-Салмон Розé ще сублимира всички десерти с червени плодове.
Потенциал на съхранение: 5 години

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.