Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
БК ЕЧЕМИЧЕНИ ЯДКИ 250Г бр.

БК ЕЧЕМИЧЕНИ ЯДКИ 250Г

Продуктов код: 019624

Известно е, че ечемикът е една от най-старите зърнени култури, познати на хората. Смята се, че още преди 10 000 години обитателите на пустините в югозападна Азия са изхранвали себе си и домашните си животни с ечемично зърно. По-съвременни изследвания смятат, че видът се е зародил в югоизточна Азия или в планинските региони на днешна Етиопия.
Най-популярният начин за приготвяне на ечемичните ядки е чрез варене. Варени в мляко/вода за 20 минути (или до омекване):
като мюсли със сушени плодове и ядки;
на каша със зеленчуци и сирена.
Варенето на изчистени ечемични зърна отнема два до три пъти повече време и изисква няколко часа предварително накисване. Изкиснати, печени и после варени за 45 минути на бавен огън.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.