Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
БК ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 200Г бр.

БК ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 200Г

Продуктов код: 019604

Пшеничния зародиш е продукт с невероятни качества и неподозирано силно въздействие върху организма ни.Той е онази част от житното растение, чиято функция е да го подхрани и да го направи силно и много хранително.Затова в него се съдържат много ценни вещества. Две лъжици на ден могат да направят чудеса със здравето ни и да забавят процеса на остаряването на клетките.
За да има ефект пшеничният зародиш не бива да се подлага на термична обработка, най-добре е да се приема с кисело мляко. Ако всяка вечер приемате по две лъжици пшеничен зародиш, накиснат около 5-10 минути в купичка кисело мляко, няма да имате нужда от каквито и да било хранителни добавки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.