Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЦЕЗАР ПО ХРАНА ЗА КУЧЕТА ПИЛЕ И ЗЕЛЕ В СОС ПАУЧ 100Г бр.

ЦЕЗАР ПО ХРАНА ЗА КУЧЕТА ПИЛЕ И ЗЕЛЕ В СОС ПАУЧ 100Г

Продуктов код: 032236

Cesar са вкусни храни в сос или желе, в удобни опаковки под формата на малки пликове
Могат да бъдат сервирани самостоятелно или в комбинация със суха храна, като месото ще донесе радост за домашния любимец.
Всички рецепти на CESAR® са здравословни и 100% питателни, което позволява любимото Ви куче да бъде хранено постоянно с избраната от Вас храна.
Инструкции за хранене: Може да се наложи да коригирате количеството храна според нивото на активност, порода и възраст на вашето куче. Направете плавен преход при промяна на диетата. Винаги трябва да има прясна вода. Сервирайте при стайна температура. Излишната храна може да бъде охладена до 2 дни. Вижте опаковката за пълни инструкции за хранене. Препоръчваме ви да подадете смес от мокра и суха храна. 84kcal / 100 g,

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.