Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
ЧИТЕРИО СЛАЙС 70Г ПАНЧЕТА # бр.

ЧИТЕРИО СЛАЙС 70Г ПАНЧЕТА #

Продуктов код: 040214

Днес Citterio е символ, в цял свят, на професионализъм, страст, иновативност и качество. Суровината и автентичната рецепта и технология са поставяни винаги в центъра на този бизнес. Затова различните салами, шунки и сурово-сушени деликатеси се произвеждат на местата, от където произхождат, в локални фабрики, собственост на Citterio, като по този начин се заздравява връзката между земята и традицията – гаранция за уникален вкус и първокласно качество. .Панчетата е традиционен италиански специалитет, които се използва по начина, по който ние използваме бекон. Направена е от високо качествено свинско месо от корема, като внимателно се осолява и овкусява с избрани подправки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.