Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Циф Тригер анти варовик 435мл бр.

Циф Тригер анти варовик 435мл

Продуктов код: 042927
10,19 лв. за бр.

10 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Новият спрей за отстраняване на варовик Cif Perfect Finish работи ефективно, за да премахне дори най-трудните петна и водни петна от вашия дом. Научно разработен, за да премахва 100% от най-твърдите петна от варовик и водни знаци, за да възстановите красотата на повърхностите около вашия дом.

Как да използвате спрей за отстраняване на варовик Cif Perfect Finish:

• За да постигнете 100% отстраняване на котлен камък и сапун, напръскайте върху повърхността, оставете за няколко секунди, почистете и изплакнете.

• За по-блестящи резултати избършете със суха кърпа.

• За упорити замърсявания оставете няколко минути преди да избършете.

• Не използвайте спрей за отстраняване на варовик Cif Perfect Finish върху мрамор, естествени камъни или боядисано дърво. Изплакнете добре след употреба върху пластмаса, алуминий и емайл. В случай на съмнение, тествайте първо на малка незабележима зона.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.