Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЦЯРЪ ЧАЙ ЕХИНАЦЕЯ 30БР бр.

ЦЯРЪ ЧАЙ ЕХИНАЦЕЯ 30БР

Продуктов код: 6941

Ехинацеята потиска растежа на стафилококи, стрептококи, вирусите на грипа и херпеса, проявява бактерицидни, фунгицидни и противовирусни свойства, притежава и някои кортизоноподобни свойства (повишава адаптационните възможности на организма), затова тя се използва с профилактична цел при първите признаци на простуда и по време на грипни епидемии. Комплексът биологично активни вещества оказва противомикробно, противовъзпалително и имуномодулиращо действие.

Ехинацеята се препоръчва за стимулиране защитните сили на организма, използва се при различни остри и хронични възпалителни процеси, на първо място при хронични инфекции на дихателните и пикочните пътища (като противовъзпалително, антисептично и аналгетично средство), за изчистване и заздравяване на рани, язви и изгаряния.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.