Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Де Чеко Маслиново Масло Деликато Екстра Върджин 1000мл бр.

Де Чеко Маслиново Масло Деликато Екстра Върджин 1000мл

Продуктов код: 056352

Delicato е студено извлечен екстра върджин зехтин, от маслини, събрани в точния момент на узряване за уникална вкусова смес. Това масло е създадено за рецепти с изтънчен вкус, за да подобри, без да задушава вкуса им. УПОТРЕБА: идеален, когато се налива директно върху риба, зеленчукови супи или салати. Предлага се във формати 1 L и 750 ml. Зехтин от най-висок клас, получен директно от маслини и изключително чрез механични средства. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и светлина.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.