Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ДУРАСЕЛ БАТЕРИИ ULTRA POWER АА LR6 MX1500 3+1БР бр.

ДУРАСЕЛ БАТЕРИИ ULTRA POWER АА LR6 MX1500 3+1БР

Продуктов код: 10125

Duracell UltraPower AA (LR06) 1.5V е една от най-мощните алкални батерии на пазара днес. При разработването са отчетени нуждите на съвременните технологии, изискващи висока мигновена енергийна ефективност: от камери до играчи и електронни игри. Дюрасел Ултра Пауър издържа много по-дълго в сравнение с евтините алкални батерии в цифровите фотоапарати (резултатът зависи от вида на устройството). Батериите са идеални за играчки, цифрови камери, флаш камери, плейъри, аудио оборудване, радиостанции и др.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.