Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Джолан без кожа дюрок прайм кг @ кг.

Джолан без кожа дюрок прайм кг @

Продуктов код: 46413
icon
11,24 лв. за кг.

1.082 налични

-
+
кг.
1 кг.
2 кг.
5 кг.
Добави в списък
Добави в списък

Свински джолан от елитната порода Duroc.
Джоланите са месо от долната част на краката на прасето, под коляното. В тях се съдържа голямо количество естествен желатин, който се освобождава при бавно и дълго готвене и придава отличен вкус и текстура на готовото ястие. Прасетата от породата Дурок се отглеждат на здравословен хранителен режим, включващ естествени фуражи и маслиново масло. Това прави месото им особено крехко и полезно. Включването на зехтин в диетата им допринася за високата мраморизация на месото и неговия богат и наситен вкус.

"

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.