Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР РАТАНОВИ ПРЪЧИЦИ БЯЛ ЛЮЛЯК 25МЛ бр.

ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР РАТАНОВИ ПРЪЧИЦИ БЯЛ ЛЮЛЯК 25МЛ

Продуктов код: 11807
13,99 лв. за бр.

11 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Ратанови пръчици Бял Люляк. Създава гостоприемна атмосфера у дома с натурални аромати и елегантен дизайн.

Състав: Alcohol Denat, Parfum

Начин на употреба: 1.Развийте и махнете капачката 2. Носейки ръкавиц използвайте пръстите си, за да избутате запечатващия диск от върха на капачката. 3. Завийте отново капачката на бутилката 4. Посавете ратановите пръчици в бутилката, като се уверите, че сте ги разпръснали. Пръчиците играят ролята на фитил, който изтегля аромата ги го освобождава бавно във въздуха 5. Уверете се, че продуктът е поставен върху стабилна повърхност, за да предотвратите случайно разливане.

Хора, страдащи от чувствителност към парфюми, трябва да бъдат внимателни при използването на този продукт. Пазете далече от обсега на деца и домашни любимци. В случай на поглъщане, веднага потърсете медицинска помощ и покажете този етикет или опаковка.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.