Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ФЕЪРИ ТАБЛЕТКИ 22 БР СЪДОМИЯЛНА ЛИМОН бр.

ФЕЪРИ ТАБЛЕТКИ 22 БР СЪДОМИЯЛНА ЛИМОН

Продуктов код: 10202

ФЕЪРИ ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА ПЛАТИНУМ ПРЕПАРАТ ЗА МИЕНЕ НА СЪДОВЕ с формула,която се справя с най-трудните предизвикателства в почистването.ФЕЪРИ ПЛАТИНУМ има почистваща сила, която ви дава увереност да готвите всичко, което ви харесва, знаейки, че ще се справите успешно с мазния филтър от ясти. Неговата разтворима торбичка се разгражда по-бързо от твърдо пресованите таблетки, така че те започват да действат незабавно, за да си свършат работата. Освен това, те са изключително лесни за използване. Просто ги поставете във вашата миялна машина. Без разопаковане и без каша.

ПРЕПАРАТ ЗА МИЕНЕ НА СЪДОВЕ Феъри най добрия инструмент за задачи при почистване за първи път.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.