Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Глен Морай Уиски Пийтед 0.700мл бр.

Глен Морай Уиски Пийтед 0.700мл

Продуктов код: 047382

Има лек златист оттенък и букет, който се състои от свежа лимонена трева, леко сладък малц, тревисти нотки и пясъчно хляб. На небцето отново присъства лимоновата трева, както и мека малцова карамелена сладост. В допълнение, касисът внася ядовито докосване, а нюансите на дъб - лека горчивина. Към края драмът става по-плодов, така че финалът изглежда малко по-сладък, но все пак показва пикантните компоненти. Като цяло характерът може да бъде описан като плодов, цветен и сладък с вкус на зърнени култури.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.