Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ГЛЕНФИДИХ УИСКИ РОМ КАСК 21Г 0.700Л бр.

ГЛЕНФИДИХ УИСКИ РОМ КАСК 21Г 0.700Л

Продуктов код: 021958

Glenfiddich 21 Year Old е изключителен сингъл малц, който узрява в продължение на 21 години в американски дъбови бъчви, за да постигне кадифена гладкост. След това завършва в ръчно подбрани бъчви от карибски ром за още четири месеца. Това узряване добавя нотки карамел, смокиня и ванилова сладост.
Тези сложни аромати са подсилени от пикантна топлина, дъб и намек на опушеност на небцето, като в същото време изискан и богат аромат на лакта и намеци на узрял банан се смесват на носа.
Цвят:Тъмно злато
Аромат:Силна ванилия, цветя, нотки на банан, смокиня, силно тофи, нова кожа и дъб.
Вкус:Първоначално меко, след това свеж, тръпчив, преминаващ в сух и пиперлив вкус, с докосване на дим, дъб, липа и подправки.
Завършек:Дълъг, затоплящ, сух и пикантен.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.