Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ГРАНТС УИСКИ 2 ЧАШИ ТРИПЪЛ УУД 0.700Л бр.

ГРАНТС УИСКИ 2 ЧАШИ ТРИПЪЛ УУД 0.700Л

Продуктов код: 032666

Grant’s e едно от най-обичаните шотландски уискита в над 180 държави. Създаден от Уилям Грант през 1989, блендът днес, пет поколения по-късно, е поверен на Мастер блендьора Браян Кинсман. Браян изкусно смесва 25 от най-фините едномалцови и зърнени уискита, за да направи Grant’s Family Reserve. Основата на бленда е нашето известно и високо оценено зърнено уиски от Гървън. То е вакуумно дестилирано на по-ниска температура, за да го направи леко и изтънчено и да запази повече аромати. След дестилирането отлежава в дъб, който му придава дълбочина, сладост и мек плодов вкус, създавайки една идеална основа.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.