Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРАХ П/В ВАРОВИК ПЕРАЛНИ/СЪДОМИЯЛНИ 3В1 175Г бр.

ХАЙТМАН ПРАХ П/В ВАРОВИК ПЕРАЛНИ/СЪДОМИЯЛНИ 3В1 175Г

Продуктов код: 10828

Прахче за почистване на перални и съдомиялни машини от варовик Хайтман.Отстранява варовика, почиства и прави хигиенично чисти пералните и съдомиялните машини с един процес на измиване. Отстранява неприятните миризми.

Указания за употреба:
За съдомиялни машини: Поставете програма за интензивна работа или на минимум 65ºС без предпране. Поставете цялото съдържание от препарата и включете машината на празен ход без съдовете. За оптимален резултат може да поставете препарата след около 15-20 мин работа на машината.

За перални машини: Отстранявайте варовика без да поставяте дрехи в пералнята! Отрежете плика в горната част и го поставете заедно с препарата в барабана. Включете пералната машина на основна програма при най-висока температура на пране (95ºС). След приключване на цялата програма отстранете опаковката от барабана. За перални машини с капацитет над 4.5 кг дрехи за изпиране използвайте 2 опаковки от препарата. Спазвайте и указанията на производителите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.