Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА БЕЛИ ДРЕХИ 250Г бр.

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА БЕЛИ ДРЕХИ 250Г

Продуктов код: 10824

ПРЕПАРАТ ЗА ИНТЕНЗИВНО ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ НА БЕЛИ И ФИННИ ДРЕХИ

Спасението при нежелано оцветяване и посивяване за бели и финни дрехи. За всички температури. Обезцветява интензивно бели и финни тъкани.

Heitmann препаратът за интензивно обезцветяване отстранява надеждно оцветявания и посивявания от бели и финни тъкани.
За 1-2 употреби и обезцветяване до 3 кг текстил. Моля не използвайте при цветни тъкани, тъй като са възможни значителни промени в цвета. Синтетични влакна и оцветявания с индантренови бои не могат да бъдат обезцветени. Да не се използва при петна от слънцезащитни средства. Съблюдавайте указателните знаци за пране върху дрехите.
Употреба: за автоматично пране при т-ра 60 - 95 ˚С - поставете в пералната максимум 3 кг пране . Изберете макс. допустимата температура и включете машината на основна програма (без предпране). Не поставяйте прах и омекотител. Едва след 15 минути поставете цялото количество от препарата в камерата за прах и го изплакнете с 2 л. вода. Оставете програмата напълно да приключи. След това добавете перилен препарат и изперете.
За ръчно пране в леген при т-ра 30-60-95 ˚С : Поставете до 1,5 кг текстил за обезцветяване. Добавете 6 л вода с възможно най-високо допустима за текстила темепература. (30 ˚С = т-ра на ръката; 60 ˚С= 4 л вряла + 2 л. студена вода; 95 ˚С = 6 л вряла вода). Поставете ½ количество от препарата и го разтворете. Потопете текстила напълно в разтвора (напр. с лъжица). Покрийте плътно легена капак и оставете помещението да се проветрява. Времето за обезцветяване зависи от т-рата на водата: при 30 С = 24 часа; при 60 С = 10 мин.; при 95 С = 2 мин. Изплакнете и изперете с прах за пране.
Съвет: Най-добър резултат можете да получите, ако оставите прането през нощта в разтвора за обезцветяване.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.