Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ П/В ВАРОВИК ЦИТРО BIO 250МЛ бр.

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ П/В ВАРОВИК ЦИТРО BIO 250МЛ

Продуктов код: 10833

Био универсален препарат Хайтман с натурална сила на лимонена киселина против варовик. Чист спрямо хранителни продукти. Подходящ за еспресо машини. С капачка, защитена за отваряне от деца. Електроуреди, които се обработват с този препарат остават чисти спрямо хранителни продукти и употребяват по-малко енергия. Почистените от варовик повърхности предотвратяват отлагането на замърсяване и бактерии. Внимание: не е подходящ за емайл, алуминий, мрамор и чувствителен на киселини фаянс.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.