Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ПЕТНА OXI MULTI 750Г бр.

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ПЕТНА OXI MULTI 750Г

Продуктов код: 10825

Heitmann Oxi Multi препарат против петна за бяло и цветно пране!
Щади цветовете. Мощен срещу всички видове петна. За всички температури на пране.
Препаратът за отстраняване на петна с най-многото начини на употреба срещу упоритите петна.
Употреба:
За усилване силата на изпиране:
→При пране в перална машина: подходящ за отстраняване на цветни петна от червено вино, плодове, сокове, кафе, чай, кола, както и петна от почва, трева и животински петна. Допълнително се грижи за отстраняване на устойчиви петна от мазнини. В зависимост от степента на замърсяване се поставят 1-2 дозиращи лъжички от (30-60 мл.) към перилния препарат при основното пране или при процеса на предпране.
→При пране на ръка: употребата на препарата в случая е подходящо само за синтетични материали. Не е подходящо да се използва за тъкани от вълна, смесени тъкани съдържащи вълна, коприна или натурални влакна. Попийте петното с чиста хигроскопична кърпа.Разтворете 1 чаена лъжица от препарата (7 мл.) с ½ литра вода в открит съд при температура 40°С-60ºС. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с препарат, така че килима или тапицерията да не се омокрят прекалено. Оставете да действа от 5-30 минути.
За накисване: текстили с покритие на горния слой, или текстили с ципове, копчета или нитове от метал не се накисват. В такива случай разтворете две дозиращи лъжици от препарата (60 мл) в 4 литра вода при температура 40ºС-60ºС. Накиснете в разтвора тъкани с устойчив цвят в продължение на 30-60 минути или бели текстили за време от 1-6 часа, или за по-дълго време. След това изперете.

За целенасочена обработка на текстили преди пране:
→За цветни текстили: разтворете 1 чаена лъжичка от препарата в ½ л вода в открит съд. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с разтвора. След обработката перете.
→За бели текстили: с 2 дозиращи лъжици от препарата (60 мл) и една дозираща лъжица с вода пригответе паста и с нея покрийте петното. Оставете да действа за около 5-30 минути и след това изплакнете добре със студена вода. След това изперете.
Важни указания за употреба:
• Препаратът не е подходящ за вълна, коприна, текстили с покритие или кожа.
• При съмнение за текстили с нетраен цвят, направете първо проба с препарата на незабелижимо място от тъканта.
• Спазвайте указанията за пране на текстилите.
• Не съхранявайте разтвора след употреба.
• Препаратът да се съхранява добре затворен на хладно и сухо място.
• Съдържащия се в препарата активен кислород се разгражда напълно.
Препаратът не съдържа оптичен избелител.
Състав:> 30 % избелител на кислородна основа (перкарбонат), под 5 % нейоногенни и анийонни тензиди. Съдържа ензими (амилаза, липаза,протеаза), Допълнително съдържа сода и силикат.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.