Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙВЕР ЧЕРЕН ГОЛД 200Г ЕСЕТРА БУРКАН бр.

ХАЙВЕР ЧЕРЕН ГОЛД 200Г ЕСЕТРА БУРКАН

Продуктов код: 016615

Хайвер черен от есетра "Golden line". Черният хайвер е един от най-ценните и елитни деликатеси, известни в целият свят. Този изненадващо вкусен морски продукт е богат на минерали като калий, калций, магнезий, сяра, фосфор, желязо, флуор, витамини и витамини А, С, Е и PP. Използването на този деликатес има много положителен ефект върху цялостното здравословно състояние. Вече много години черният хайвер от есера е признат за един от най-добрите и най-полезни продукти в света.
Маса нето 200г.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.