Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХАЙВЕР ОТ СЬОМГА ГОРБУША 200Г бр.

ХАЙВЕР ОТ СЬОМГА ГОРБУША 200Г

Продуктов код: 016608

Хайвер от сьомга премиум "РУССКАЯ ПУТИНА". Висококачествен хайвер от сьомга (Gorbusha). Светлооранжев хайвер със средни маслени яйца. Меките и добре проектирани перли от хайвер създават хомогенна маса, която разкрива целия спектър от вкусови усещания. Розовата сьомга е традиционен деликатес и украса на празнична трапеза. Това е хайверът, който е най-често срещаният и в същото време е с най-добрите вкусови качества. Хайверът от първи клас трябва да бъде хомогенен, еластичен и с еднакъв цвят. Този висококачествен продукт е опакован в стъклен буркан, който ще ви позволи лично да се уверите в първокласното си качество.
Маса нето 200г.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.