Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХЕНЕСИ КОНЯК 0.700Л V.S. бр.

ХЕНЕСИ КОНЯК 0.700Л V.S.

Продуктов код: 017108
79,99 лв. за бр.

3 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Hennessy V.S е фин бленд от повече от 40 различни винени дестилати (eaux-de-vie) внимателно подбрани от премиумните лозови насаждения в региона на Cognac и избрани поради жизнените им качества.

Отлежали до 8 години, коняците достигат зрялост в нови френски дъбови бъчви от Limousin, които им осигуряват силата на първичните си танини, за да дадат рожба на един силен ароматичен коняк.

Hennessy V.S е силен и все пак хармоничен бленд напомнящ интензивни подправки и плодови вкусове, подсилени от плодови нотки и деликатни ванилови нюанси. Гладък и комплексен, Hennessy V.S е символ на един смел коняк ценен заради елегантните си и живи нотки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.