Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Хималая Четка за Зъби Био Кеър Нефрит 1бр бр.

Хималая Четка за Зъби Био Кеър Нефрит 1бр

Продуктов код: 045445

"Четка за зъби Bio Care с Нефрит и Сребро
Четките за зъби съчетават високо качество на материалите и нова технология, специално разработена да осигури безупречна устна хигиена.
Двете стъпаловидни дължини на косъма осигуряват перфектно почистване на зъбите и венците. Горната част е прецизно заострена и тънка и за разлика от традиционните четки, позволява проникване в тясното междузъбно пространство. Специално заоблената долна част на косъма отлично почиства зъбния емайл без да го уврежда.
Medium Soft Double Blister System с добавен нефрит осигурява почистване на труднодостъпните места между зъбите и венеца. Позволява експертно почистване на зъбния емайл без да го уврежда. Нефрита подобрява кръвообръщението в парадонта."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.