Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Хималая Четка за Зъби Био Кеър Злато 1бр бр.

Хималая Четка за Зъби Био Кеър Злато 1бр

Продуктов код: 045443

"Четка за зъби Bio Care със Злато и Активен въглен
Четките за зъби Bio Care съчетават високо качество на материалите и нова технология, специално разработена да осигури безупречна устна хигиена.
Състои се от изключително тънки и заострени косъмчета, които проникват до труднодостъпните места между зъбите. Внимателно премахва зъбната плака и възпрепятства износването на зъбния емайл.
Super Slim Bristles System с добавено злато с чистота 99,9% и активен въглен, подобряващ цялостното състояние на зъбите. Бамбуковият въглен във външните косъмчето помага за премахване на лошия дъх и създава усещане за цялостна свежест. Добавеното злато в косъма има силно антибактериално действие.
Подходяща за чувствителни венци и зъби."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.