Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХИПП НАПИТКА СОК 200МЛ ORS 200 2300 бр.

ХИПП НАПИТКА СОК 200МЛ ORS 200 2300

Продуктов код: 8936

Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови и ориз е готов за пиене разтвор за рехидратация, предназначен за деца над 4 месеца. Напитката е произведена от естествени съставки и дава възможност за лечение на диарията по естествен път. Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови и ориз е със специално формулиран хранителен състав за регулация на нарушенията на водно- електролитния баланс, благодарение на обогатяване с минерални соли. Разтворът е подходящ за лечение в контекста само на лекарско предписание.
Внимание:
Без добавена захар.
Без глутен.
Без млечен протеин
Съхранявайте на сухо и хладно място.
Отворената бутилка да се съхранява в хладилник и да се използва рамките на 24 часа.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.