Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ХИПП НАПИТКА СОК 200МЛ ORS 200 ЯБЪЛКА 2303 бр.

ХИПП НАПИТКА СОК 200МЛ ORS 200 ЯБЪЛКА 2303

Продуктов код: 8937

Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на ябълка е готов за пиене разтвор за рехидратация, предназначен за деца над 4 месеца. Напитката е произведена от естествени съставки и дава възможност за лечение на диарията по естествен път. Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на ябълка е със специално формулиран хранителен състав за регулация на нарушенията на водно- електролитния баланс, благодарение на обогатяване с минерални соли. Разтворът е подходящ за лечение в контекста само на лекарско предписание.
Внимание:
Без добавена захар.
Без глутен.
Без млечен протеин
Съхранявайте на сухо и хладно място.
Отворената бутилка да се съхранява в хладилник и да се използва рамките на 24 часа.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.