Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ИЗИ ТУ ГОУ ФЛЕЙКС ОТ БИРЕНА МАЯ 125Г # бр.

ИЗИ ТУ ГОУ ФЛЕЙКС ОТ БИРЕНА МАЯ 125Г #

Продуктов код: 025715
icon

Тази изсушена хранителна мая има значителна хранителна стойност. Употребата му може да бъде полезна в определени периоди от годината, в условия на физически усилия и за тези, които не приемат протеинова храна за животни. Конкретният процес на сушене го лишава от силата на ферментация, като намалява възможността за чревни заболявания. На опаковката са показани всички добродетели и употреби на този изключителен продукт. Probios предлага също версия с оризово брашно без глутен, с биологично сертифициране.

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.