Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
КАРНОБАТ РАКИЯ МУСКАТОВА 0.700Л бр.

КАРНОБАТ РАКИЯ МУСКАТОВА 0.700Л

Продуктов код: 016829
11,99 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Карнобатска Мускатова ракия се отличава с чист светло златист цвят, в чиито проблясъци се откроява лятното слънце на Розовата долина. Още с първата глътка от божествената напитка почитателите на нейната прелест долавят лекия морски бриз, който сякаш се спотайва в зърната на узрялото и натежало от захар грозде, грижливо отгледано и прибрано от карнобатските стопани. Изключителното съчетание на мускатови нотки и дъбов аромат, последвани от плътен вкус с добър баланс и подчертан гроздов финал, напомнят, че неустоимият вкус на мускатовата ракия е белег за съвършенство в производството на елексира. Защото майсторите от Карнобат са наследили от своите деди умението и дарбата да извлекат от най-ароматното грозде – мускатовото, пълната гама от изкусителни нотки и усещания.

Магията на Карнобатска мускатова ракия се крие в уникалната технология и пропорция за съчетаване на мускатовите аромати и характерните за Карнобатския лозаро-винарски район стари сортове грозде Червен мискет, Мускат и др.

Гроздовият елексир отлежава в млади дъбови бъчви, изработени с майсторлък и грижливо поддържани, за да запазят и съхранят най-ценните качества на мускатовата ракия – уникален аромат и хармоничен вкус.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.