Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
КАРОТЕН ПЛАЖНО МЛЯКО ДЕТСКО СПРЕЙ Ф30 200 МЛ бр.

КАРОТЕН ПЛАЖНО МЛЯКО ДЕТСКО СПРЕЙ Ф30 200 МЛ

Продуктов код: 024471

КАРОТЕН МЛЯКО СПРЕЙ ЗА ДЕЦА SPF30 200 мл. е слънцезащитен продукт много подxодящ за дeца, чувствителни към интензивните гоpещи слънчеви лъчи. Водоустойчивa балансирана формулa защитава детскатa кожа от изгаряне. Неговата формула е обогатена с пантенол и витамини, който стимулира имунната защита на чувствителната детска кожа за по-добра защита от външните агресии и провитамин D за по-голяма устойчивост срещу UV радиацията. Неговата нежна формула минимизира риска от алергична реакция. Като експерти в слънцезащитата, Carroten създават слънцезащитни продукти, които съдържат усъвършенствана слънцезащитна и козметична технология, която осигурява сигурна защита и грижа за кожата. Поддържа естествените за кожата механизми за задържане на оптимални нива на влажност.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.