Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Кавалан Уиски Сингъл Малц 700мл бр.

Кавалан Уиски Сингъл Малц 700мл

Продуктов код: 022816
109,99 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

1304 / 5000
Резултати за превод
Kavalan Concertmaster е много подобен на Single Malt Whisky от марката и е представен в благородна бутилка, която отбелязва Тайпе 101. Тайпе 101 или Тайванската кула се счита за най-високата сграда в света до 2007 г. и остава гордостта на страната . В допълнение към успешния дизайн на бутилка, Kavalan Concertmaster се характеризира със съхранението си в шест различни цеви. За разлика от големия си брат обаче, той е подложен на допълнително покритие в пристанищна бъчва за вино. С тази капка можете да очаквате незабравим и вълнуващ герой.

Тропическите плодове се срещат с мед, ванилия, кокос и блат
Веднага щом налеете чаша от това уиски, ще бъдете пленени от червеникаво-кафявия му цвят. В носа се разгръщат аромати на тропически плодове, следа от мед, ванилия, кокос и блат. След първата глътка, пълният и сладък вкус ще дойде в допълнение към тези аромати.

Не пропускайте тази тайванска особеност!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.