Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Безплатна доставка и минимална стойност на поръчка - 30 лв.

Категории
КЕХЛИБАР РАКИЯ 0.700Л бр.

КЕХЛИБАР РАКИЯ 0.700Л

Продуктов код: 016841
15,39 лв. за бр.

5 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Ракия Кехлибар е висококачествена, отлежала ракия. В нея постигаме деликатния баланс между ароматни и неароматни сортове грозде, които в комбинация с 3 годишното отлежаване в дъбови бъчви създават една изключителна, богата на вкус и аромат ракия.

Кехлибар е изключителна ракия с мек вкус и загадъчен мускатов аромат. Притежава нежен кехлибарен цвят и богат аромат на добре узряло, качествено грозде от собствените лозя на „Винпром Карнобат”. Непосредствено след изваряването на ракията, технолозите на „Винпром Карнобат” потапят в съдовете късчета естествен кехлибар, защото векове наред се е знаело, че този камък е универсален лек за множество заболявания и естествен филтър срещу замърсявания.

Алкохолно съдържание – 40%

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.