Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Келогс Зърнена Закуска Пълнозърнеста Пробиотик 380г бр.

Келогс Зърнена Закуска Пълнозърнеста Пробиотик 380г

Продуктов код: 050774

Пребиотичните овесени клъстери с всички трици на Kellogg съдържат естествени пребиотични коренови влакна от цикория, които подпомагат чревната флора. Пшеничните влакна са супер фибри, които насърчават щастливия стомах и здравословния начин на живот. ** Около 70% от имунната система на организма е в стомаха, затова се погрижете за него. Чувствайте се добре с пребиотичните овесени клъстери от Kellogg с всички трици Оригинални люспи * Коренът от цикория допринася за нормалната чревна функция, като ускорява стомаха. Пребиотични овесени клъстери с всички трици Оригинални съдържат 5,4 g кореново влакно от цикория на порция, т.е. 45% от дневните нужди. Получавате най -добър ефект с прием на 12 g корени от цикория на ден.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.