Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Кфм Слайс Телешка Шунка Премиум 160г бр.

Кфм Слайс Телешка Шунка Премиум 160г

Продуктов код: 043352

Уникална гурме шунка с фин и свеж вкус и аромат с 0% свинско месо. Има високо протеиново съдържание и почти не съдържа мазнини (съответно холестерол). Произведена с грижа за хората, водещи здравословен начин на живот и такива, които не консумират свинско месо. Финно нарязана и опакована при спазване на най-високите стандарти за хигиена и безопасност. Съставки: Свежо телешко месо от бут, изцяло почистено от мазнини, глюкозен сироп, стабилизатор дифосфати, антиоксидант натриев аскорбат, консервираща сол (в смес с натриев нитрит). Мазнини под 1% ! Този продукт не съдържа ГМО, глутен и оцветители!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.