Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Киевхляб пряники медови 420г бр.

Киевхляб пряники медови 420г

Продуктов код: 050172

Съставки: пшенично брашно премиум, бяла кристална захар, изкуствен мед (захар, питейна вода, регулатори на киселинността: натриев бикарбонат, лимонена киселина; ароматизант ""Мед""), рафинирано слънчогледово масло, натурален мед (4,0%), сироп от изгорен захар (захар, вода), набухватели: бикарбонатен амоний , сода бикарбонат; ароматизант""Мед"".
Условия за съхранение:съхранявайте в сухи,чисти, добре проветрени помещения без миризма,не заразени с вредители на зърнени храни,при температура от (18±5)°С и относителна влажност на въздуха не-повече от 75%.Бисквити не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина и да не се съхраняват заедно с продукти,които имат специфична пиризма.

Хранителна стойност(средни стойности) 100 g продукт:
Eнергийна стойност: 1506 kJ / 360 kcal
Мазнини: 4,8 g
от които наситенимастни киселини 0,6 g
Въглехидрати: 73,6 g
от които захари 40,3 g
Белтъци: 5,4 g
Сол: 0,01 g

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.