Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
КОЛГЕЙТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 360° ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДЕТСКА МИНЬОНИ бр.

КОЛГЕЙТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 360° ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДЕТСКА МИНЬОНИ

Продуктов код: 9369

Colgate 360 Battery е електрическата четка за зъби, която осигурява ефективно и цялостно почистване на устната кухина и зъбите, като отстранява 4 пъти повече бактерии в сравнение с останалите електрически четки, при 1 месец употреба. Това се дължи уникалната почистваща глава на четката, която се отличава с двойно действие: 20 пъти повече в сравнение с механична четка за зъби, която идеално почиства дъвкателните повърхности /360-градусово почистване/, достига междузъбните пространства, а специална почистваща повърхност в задната част на главата на четката, покрита с меки гумени власинки, ефективно остранява бактериите по езика и вътрешната страна на бузите. С ергономична дръжка за удобно захващане без приплъзване и индикаторни влакна, които напомнят за подмяна на главата на четката.

Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.