Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Кри Кри гръцки йогурт 10% 150г бр.

Кри Кри гръцки йогурт 10% 150г

Продуктов код: 048525

"Гръцкият йогурт KRI KRI с 10% масленост е продукт, който ще ви помогне да си спомните вкуса на киселото мляко от детството. Автентичен и неподправен. Подходящ за всекидневна консумация, за помощник в приготвянето на различния ястия, десерти и салати, като дзадзики.
Предимствата му са двойно по-високото съдържание на протеин с относително ниски калорийни стойности, съдържанието на калций, полезен за костите, зъбите, сърцето и нервната система, както и витамин B12. Гръцкият йогурт има по-ниско количество натрий и въглехидрати от стандартните кисели млека. Полезен продукт за чревната флора.
Съхранявай в хладилник при температура 2-6˚C."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.