Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЛАГАВУЛИН УИСКИ ДЪ ДИСТИЛИРИ ЕДИШЪН 0.700Л бр.

ЛАГАВУЛИН УИСКИ ДЪ ДИСТИЛИРИ ЕДИШЪН 0.700Л

Продуктов код: 021383

Дестилерията е основана още 18 век в града Лагавулин остров Айли от фермерът Джон Джонстън и е първата легална дестилерия на острова. Кръстена е Lagavulin и името произхожда от lag a’mhuilin – буквално „падина до мелницата“ на келтски.

Двойно отлежал в бъчви от Pedro Ximinez, мек Lagavulin, богат на торф и сладост.Ароматът е на торф и ванилия със сладост на стафиди. Вкусът е изчистен, тревист, с нотки на кафе, ванилия и плодове. Финалът е на плодове, торф и дълготраен дъб и е невероятно дълъг, дори за стандартите на остров Айли.

Алкохолно съдържание – 43%

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.