Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЛЕНОР ОМЕКОТИТЕЛ 1.35Л DEEP SEA MINERALS 48 ПРАНЕТА бр.

ЛЕНОР ОМЕКОТИТЕЛ 1.35Л DEEP SEA MINERALS 48 ПРАНЕТА

Продуктов код: 10181

Проектиран от експертите, вдъхновен от природа, Lenor предлага трайна свежест, за да се наслаждавате на свежият аромат на дрехите си.
Deep Sea Minerals

Насладете се на спокойствието на морските минерали и водни елементи, които предоставят прегръдката на морето и отнемат стреса от ежедневието.

Вдъхновен от: Балеарските острови в Западното Средиземноморие, с водни елементи в горните ноти.

Вдъхновен от природата

Сред природата успяваме наистина да се отпуснем. Омекотителя Lenor е вдъхновен от природата, освежавайки и ароматизирайки дрехите, те напомнят за спокойствието и баланса на природата, придавайки чистота и свежест в прането.
Трайна свежест

Колекция Lenor с аромат, вдъхновен от природата, освобождава постепенно свежестта, като ви помага да се чувствате спокойни през целия ден.
Усещане за мекота

Омекотяващите агенти проникват дълбоко между тъканите на дрехите, за да ги изгладят и да ги предпазят от повреди. Това помага на дрехите да са меки на допир и да се чувстват така за по-дълго време.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.