Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЛЕНОР ОМЕКОТИТЕЛ 1Л FLORAL ROMANCE 33 ПРАНЕТА бр.

ЛЕНОР ОМЕКОТИТЕЛ 1Л FLORAL ROMANCE 33 ПРАНЕТА

Продуктов код: 10174

Омекотител Lenor Floral Romance Fabric Conditioner е концентриран омекотител, който се грижи за вида и мекотата на прането и дрехите, като им доставя дълготрайно чувствено ухание. Насладете се на пленителната грижа и изтънчените от аромати, които пренасят тялото и ума в мистериозно пътешествие. Омекотителят улеснява гладенето, предпазва тъканите от разтягане, изсветляване и има антистатичен ефект. Продуктът придава мекота и дълготрайна ароматна свежест на дрехите, без раздразнение на кожата. Опковка за 33 пранета.

Внимание:

Не поглъщайте.

Да се съхранява извън обсега на деца.

Не надвишавайте препоръчителната доза.

Не сипвайте директно върху дрехи.

Избягвайте контакт с очите.

При контакт с очите, промийте незабавно и старателно с с вода и се консултирайте с лекар.

Начин на употреба:

Следвайте инструкциите за употреба описани на опаковката.

Брой стандартни изпирания - 33 броя.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.