Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
ЛОРЕАЛ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ДНЕВЕН AGE SPECIALIST 55+ 50МЛ бр.

ЛОРЕАЛ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ДНЕВЕН AGE SPECIALIST 55+ 50МЛ

Продуктов код: 11139

"След 55-годишна възраст кожата има нужда от съществено подхранване, поради което изглежданабръчканаисуха.LOréalParisAGESPECIALISTДНЕВНАГРИЖАЗАВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА 55+ е предназначен за специфичните нужди на зрялата кожа. ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ:
1. ПОДХРАНВА И УПЛЪТНЯВА Кожата е подхранена, усеща се по-мека и еластична и изглежда по-плътна. 2. НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ Клинично доказано намалява броя, повърхността и дължината на бръчките. Кожата изглежда по-гладка.
3. РЕМОДЕЛИРА КОНТУРИТЕ Еластичността на кожата е видимо подобрена. Контурите на лицето изглеждат по-ясно очертани, а кожата - тонизирана. РЕЗУЛТАТИ: За 83% от жените контурите са по-ясно очертани*, за 94% кожата е по-подхранена*, за 4 седмици бръчките намаляват с 34%**. УПОТРЕБА: Нанасяйте всеки ден след почистване с леки кръгови движения върху лицето и шията. ТЕСТВАНО ПОД ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ.
*Самооценка на 40 жени след 6 седмици.
**Бръчки около очите, инструментален тест върху 40 жени, брой на бръчките след 4 седмици."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.