Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Маги Фикс Спагети Карбонара 33г бр.

Маги Фикс Спагети Карбонара 33г

Продуктов код: 7797
1,61 лв. за бр.

10 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

За почитателите на италианската кухня, която събужда всичките ти сетива и те пренася в страната на Карбонара?! Благодарение на MAGGI® Малки тайни® Спагети Карбонара вече не е нужно да пътуваш до Италия, защото тя идва в дома ти!За онези, които обичат сама да приготвят храната си, но времето никога не стига, за тях специално е MAGGI® Малки Тайни, който ще даде невероятна идея да сготвиш любимото си ястие бързо, лесно и много вкусно. Всяко пакетче MAGGI® Малки Тайни съдържа селекция от точно подбрани съставки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.