Доставки пон-пет: 9 - 21ч. Съб и нед.: 10 - 21ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Доставка 5 лв.

Категории
Close
Мариско Фернландс бяло вино Совиньон блан 750мл бр.

Мариско Фернландс бяло вино Совиньон блан 750мл

Продуктов код: 056938
20,59 лв. за бр.

7 налични

-
+
бр.

Това вино ясно се фокусира върху един сорт грозде, а именно Совиньон Блан. За това чудесно балансирано едносортово вино от Marisco е използван само първокласен гроздов материал. Гроздето расте при оптимални условия в сърцето на Marlborough. Тук лозите вкопават корените си дълбоко в почви от глина и чакъл. По време на оптимална зрялост гроздето за Fernlands Совиньон блан се бере особено бързо и във възможно най-хладното време на деня, за да запази ароматите си. След ръчната беритба гроздето достига до пресата възможно най-бързо. Тук то се сортира и внимателно се смачкват. След това ферментацията се извършва в резервоари от неръждаема стомана при контролирана температура. В края на ферментацията Fernlands Совиньон блан може да продължи да се хармонизира върху фините утайки за няколко месеца...
Носа е свеж и интензивен, с аромат на цитрусови плодове, маракуя и прясно окосена трева. Вкуса е доминиран от аромати на грейпфрут, киви и цитрусови плодове. Сочната киселинност на Marlborough освежава небцето и води към дълъг финал.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.