Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
МИЛЕНИУМ ДЕСЕРТ 40Г ТЪМЕН ШОКОЛАД ЦЯЛ ЛЕШНИК бр.

МИЛЕНИУМ ДЕСЕРТ 40Г ТЪМЕН ШОКОЛАД ЦЯЛ ЛЕШНИК

Продуктов код: 023583

Баровете Millennium Golden Nut са създадени да отговарят на съвременните изисквания и тенденции на пазара на шоколади. Основната тенденция в развитието на тази категория е разпределената доставка на продукта, тъй като индивидуалната опаковка за индивидуална консумация бързо набира популярност сред потребителите.

Десерт Millennium GoldenNut с шоколад с цели ядки не съдържа оцветители или консерванти. Благодарение на съдържанието на естествени екстракти от какао, мляко и цели ядки, закуска с шоколадова лента Millennium GoldenNut може да послужи като допълнителен източник на витамини, минерали и серотонин, хормона на радостта и доброто настроение.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.