Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
Мистик кърпи домакински биоразградими 32х38см 5бр бр.

Мистик кърпи домакински биоразградими 32х38см 5бр

Продуктов код: 049280

Нашите универсални домакински кърпи се произвеждат без полиестер или други пластмасови материали. Полиестерните влакна, които обикновено се използват в масовите вискозни кърпи са изцяло заменени от вискоза произведена от дървесина.
Материята на нашите кърпи не наранява повърхностите и е подходяща за ежедневно почистваме на кухнята, банята и мебелите в дома ви. Препоръчваме да се използва многократно, като може да се изпира в перална машина при програми до 60°C.
Предлагат се два вариант – стандартен с размер на кърпата 32х38 см (5 броя в пакет) и XL s размер на кърпата 38х48 см и увеличена дебелина (2 броя в пакет).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.