Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Поръчки до 18:50 ч. могат да се доставят в същия ден. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв. Минимална стойност на поръчка 30 лв. Цена на доставка 5 лв.

Категории
Close
НАТУРЕЛА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ ЕЖЕДНЕВНИ НЕВЕН ПЛЮС 42БР Д бр.

НАТУРЕЛА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ ЕЖЕДНЕВНИ НЕВЕН ПЛЮС 42БР Д

Продуктов код: 10391

Naturella Calendula Tenderness Skincare Derma Crem 42 Liners са висококачествени ежедневни дамски превръзки, които са обогатени с невен и осигуряват ефективна защита през деня. Разработената им форма разполага с изключително деликатна и олекотена памучна настилка, която не предизвиква запарване и позволява на кожата да диша свободно и безпроблемно. Същевременно действа успокояващо и поддържа Вашата увереност и чувство на комфорт. Нежната им текстура е приятна и удобна за употреба. След използване Вие сте успешно защитени и спокойни през цялото време.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.